Telefoon
020 20 80 000

Wie is Taxistad

Taxistad is gevormd door een klein aantal enthousiastelingen die geloven in een nieuwe aanpak. Even voorstellen? Hieronder leest u over onze achtergrond!

Michal Feij (Oprichter)

Met een achtergrond in de sales en ruim tien jaar ervaring als taxichauffeur in Amsterdam weet Michal inmiddels wel hoe de spreekwoordelijke koe een haas vangt. De oprichter van Taxistad heeft tijdens zijn jaren op de weg een groot klantenbestand en een zeer goede reputatie als vakman opgebouwd. Het directe contact met de klant, de worsteling in de taxibranche en de aankomende wettelijke veranderingen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van een brede visie op de toekomst van de taxiwereld. Het is deze visie die hem heeft ge´nspireerd om een allesomvattende oplossing te bieden die zowel de belangen van de klant als de chauffeurs behartigt.

Michelle Coops (Teksten en communicatie)

Michelle Coops is als freelance communicatieadviseur en tekstschrijver verbonden aan Taxistad. Met een bedrijfscommunicatieve opleiding in haar bezit en meer dan tien jaar ervaring in relatiebeheer en het bedrijfsleven (marketing en communicatie) wordt zij door diverse ondernemingen ingeschakeld. Bij Taxistad is Michelle medeverantwoordelijk voor de communicatiestrategie, de uitstraling van de organisatie en de social mediastrategie.