Telefoon
020 20 80 000

Wat doet Taxistad

Taxistad brengt een nieuwe en frisse wind in de taxiwereld. Wij zoeken als taxicentrale naar een eerlijke balans tussen de prijs voor de klant en de kosten voor de chauffeur. Maar dat niet alleen; Taxistad gaat nog een stukje verder. Wij hechten waarde aan tevreden klanten en stellen dan ook de hoogste eisen aan de service van iedere, individuele chauffeur die voor Taxistad rijdt. Wij willen dat elke klant die het vertrouwen in ons stelt zich veilig en op zijn gemak voelt in de taxi.

Taxiís van Taxistad brengen u waar u maar wilt. Wij zullen u nooit weigeren omdat een afstand te klein is of juist te groot. Wij rijden met comfortabele autoís, die worden bestuurd door vriendelijke chauffeurs. Deze chauffeurs hebben zich gecommitteerd aan onze gedragsregels.

Mocht u toch ooit een klacht hebben ten aanzien van onze autoís, chauffeurs of andere servicegerelateerde zaken, dan horen dit graag van u persoonlijk. Met uw feedback kunnen wij werken aan een verbetering van onze service en van de reputatie van de taxiwereld.