Telefoon
020 20 80 000

Waarom TTO Taxistad?

TAXISTAD heeft de TTO vergunning!
Om te kunnen blijven taxi rijden moet u zich aansluiten bij een organisatie die ook daadwerkelijk de TTO vergunning heeft.

De nieuwe taxiwet
De nieuwe TTO wet brengt een hoop veranderingen met zich mee. Het is elke taxichauffeur in Amsterdam verplicht gesteld om zich aan te sluiten bij een Toegelaten Taxi Organisatie (TTO). Daarnaast moet u als chauffeur ook aan bepaalde voorwaarden voldoen om bij de TTO toegelaten te worden. Het belangrijkste voor u als chauffeur? Uw werk kunnen blijven doen!

Service
Waarom kiest u dan voor Taxistad? U kiest Taxistad als u waarde hecht aan een TTO die de ambitie heeft om te groeien tot een grote taxicentrale. Een TTO die u dus ook ritten gaat opleveren, waardoor u niet alleen afhankelijk bent van uw eigen netwerk. U kiest Taxistad als u eist dat iedereen gelijke kansen op taxiritten krijgt, als u vriendjespolitiek en voorkeursbehandelingen schuwt. Taxistad doet niet mee aan het ons-kent-ons principe, wij verdelen de ritten netjes uit op basis van de dichtstbijzijnde taxi.

taxiID en rittenverdeling
Taxistad zet o.a. taxiID in om gericht ritten te versturen. Dit werkt als volgt; zodra uw dienst begint, logt u met uw smartphone in op ons netwerk. Wij kunnen via het systeem zien waar u zich bevindt en u daarom voorzien van ritten in de buurt. U krijgt op deze manier ritten van collega's en van Taxistad. Bovendien kunt u zien waar uw collega taxichauffeurs van Taxistad zich bevinden, om zo via taxiID ritten naar hen door te sturen in het geval dat u zelf niet in staat bent om aan de vraag van een klant te voldoen. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van het netwerk. Bovendien biedt taxiID een noodknop die een signaal inclusief de details van uw locatie naar het netwerk verstuurt om uw veiligheid te optimaliseren. taxiID vergt voor u behalve een Iphone of Android met internet verbinding, geen investering.

Noodknop
Op uw I-Phone of Android middels taxiID kunt u de noodknop indrukken. De andere taxiís in het netwerk krijgen dan een nood signaal binnen en krijgen dan direct te zien waar u zich bevind.

Trots op het beroep!
Taxistad komt niet alleen op voor de belangen van de klant, maar ook voor de belangen van u als chauffeur. Wij geloven dat hier een balans dient te zijn. Taxiís zijn belangrijk in de grote steden. Ze dragen bij aan het snel, soepel en flexibel Ďschoonvegení van pleinen, die na de sluiting van kroegen in een rap tempo vollopen met feestgangers. Taxiís helpen mensen die met het openbaar vervoer gestrand zijn, ze hebben een onkenbaar oplossend vermogen waar de klant blij van wordt. Taxiís bieden comfort, luxe en een grote bereikbaarheid. Taxichauffeurs hebben een dankbaar beroep. Helaas vergeten we dit door de negatieve berichtgeving, of die nou wel of niet terecht is.

Kwaliteitsgarantie
Door ons samen in te zetten voor een verbetering van de taxibranche kunnen we veel bereiken. De gedragsregels die Taxistad instelt, zijn niet om u in een keurslijf te gieten, maar om kwaliteit te garanderen. Ze zijn vanzelfsprekend en logisch. Ze zijn erop gericht om het vertrouwen van klanten terug te verdienen. En daarmee wordt de reputatie van onze branche verbeterd. De belangen van de klant zijn dus onze eigen belangen.

Samen
Als organisatie staan we sterker dan alleen. Taxistad onderhoudt nauw contact met de gemeente en voert waar nodig overleg over veranderingen of verbeteringen. Zo kaarten wij het tekort aan taxistandplaatsen aan en pleiten we voor een versoepeling van de stopverboden voor taxi's, zolang de taxi infrastructuur niet wordt aangepast aan het aanbod.

Professionele uitstraling
Wij onderscheiden ons door een opvallend, professioneel en betrouwbaar voorkomen. Ons moderne en stijlvolle daklicht, geheel in de huisstijl van Taxistad, straalt deze waardes uit. Wij vertrouwen erop dat deze uitstraling veel klanten aantrekt.

Een krachtige naam
Taxistad. De naam is gemakkelijk te onthouden en staat als een huis. Deze naam krijgt snel meer bekendheid op straat en zal derhalve ook in een rap tempo bijdragen aan een vertrouwd straatbeeld. Wij zijn ontzettend trots op de naam en de professionele uitstraling en geloven dat zij bijdragen aan het succes van Taxistad.

Acquisitie
Taxistad heeft een aantal nader te bepalen campagnes op de agenda staan, waar nog geen informatie over kan worden vrijgegeven. Meer informatie volgt nog!

Snorderbestrijding
Taxistad gaat actief bijdragen aan het bestrijden van illegale taxiís. Om een grootschalige campagne op te zetten, dienen we eerst te groeien. Help ons dus en schrijf je in!

Ga hier naar het inschrijfformulier.